Vilket tugg.

Med anledning av uppdrag gransknings reportage den 29/8 säger nu djurombudsmannen att "det måste bli slut på katt tuggandet".


Vi är kränkta.

Vi är inte alls sådana. Hela texten är en lögn. Vi är oerhört kränkta! En gigantisk kränkning. Läs själv här.

A FAAN:

En sammanslutning till största delen bestående av överklassyngel som kallar sig AFA har utfört attacker på i första hand Sverigedemokrater. Att SD är ett gäng stollar som säger att dom gillar gult och blått men helst skulle klä sig i brunt är oväsentligt. När AFA utför dessa aktioner ställer dom sig på samma sida som vilken terrorgrupp som helst ( tack och lov är dom inte lika skickliga, utan mestadels klantarslen). Vi frågade en representant från AFA lite om livet.
-Förstår ni att ni bara skapar sympati för SD när ni attackerar dom?
"Det skiter vi i! Dom flesta av oss kommer ju från en bättre klass och vi vet vad arbetarpacket behöver. Dessutom så är detta bara ett övergående tonårsuppror och snart flyttar vi hem till Danderyd och Bromma igen.
-Det är väldigt lite invandrare i AFA, vad beror det på?
" Inte så konstigt! Det finns nästan inga invandrare där vi kommer ifrån, dessutom förstår dom inte vad vi håller på med.
- Vad gör er bättre än högerextremister?
" Vi kommer som sagt från en bättre klass, vi följer en lång och stolt tradition av vänsterextremister.  Titta på Bader-Meinhof, dom kom alla från överklassen. Höger extremister kommer från arbetarklassen, så är det bara".
-Demokrati är inte eran grej?
"Demokrati är överskattat. Folket förstår inte sitt eget bästa".

Moona.

Mona"jag e ingen populist" Sahlin, lovar fjorton färska miljarder till miljonprogrammet. Hon säger " Det är det värt för att hålla svartingarna i förorten."

Grattis sessan!

Det har framkommit att det användes svartjobbare när man spelade in ett fjäskarprogram till ett av landets rikaste socialfall, Vickan B. Vi tycker att det varen passande hyllning till sessan då alla kungligheter har en lång och ärofylld historia med slavar och utnyttjade ungdomar. Grattis!


Bytt e bytt.

Dom två Moderaterna Michael Spira och Arne Wijkman har lämnat sitt parti och blivit Socialdemokrater. Man undrar om Arne är släkt med mästaren när det gäller att byta parti, Anders. Han började hos M bytte till FP och tillsvidare är han hos KD. Vi frågade Arne varför dom bytt parti. " Det har ju inget med politik att göra, det gäller ju att behållla makt och förmåner, den som pröjsar bäst får oss, politik är trots allt bara ett yrke".


Ungdomligt.

Den lilla sekten SSU har fått en ny fuhrer och vi frågar oss om det inte gick att hitta någon som var yngre än 28?
Men talespersoner från SSU säger att vinnaren var överlägsen i nästan alla utslagsgrenar. - Hon vann lätt i grenen "blåljuga folk i ansiktet" och hade inga problem att vinna "bidragsfusk". -Hon va bara tvåa i grenen "krogslagsmål och okvädning av svartskalle" men hon vann den viktigaste "inskrivning av påhittade medlemmar". Vi önskar dom unga idealisterna lycka till och undrar om inte Göran ska ställa upp nästa gång.

Härliga killar.

Dom två sköna snubbarna Andreas Jonsson och John Kjellström blev tidigare i år friade för våldtäkt eftersom dom inte förstod att en kvinna som gråter, skriker och blöder ur underlivet inte vill fortsätta att ha sex med dom. Läs domen här. Nu har den ene av dom anklagats för att ha gjort det igen. Vi låter den mysige snubben komma till tals.
" Ja fattar inte varför det blir ett sånt liv om detta? Det är ju helt normalt att förnedra brudar på det här sättet, säg den tjej som inte gillar att få en fjärkontroll uppstucken i stjärten. Dessutom gillar jag inte att bli kallad våldtäktsman, det är ju därför vi drogar ludrerna så att vi ska slippa använda så mycket våld!

Dom två snyggingarna vill ta tillfället iakt och lägga ut en liten kontaktannons här.

Hej! Vi är två mentalt handikappade och fruktansvärt obegåvade praktsvin som söker lättlurade och gärna undergivna kvinnor för varaktig bekantskap. Vi vet vad kvinnor vill ha och tvekar inte att ge dom det. Vi gillar tortyr, fjärrkontroller, förnedring och blod. Svar till "Vi tre i en etta"
image8

PRESS STOP! PRESS STOP! PRESS STOP!

Jan Malmsjö har ramlat.

RSS 2.0