A FAAN:

En sammanslutning till största delen bestående av överklassyngel som kallar sig AFA har utfört attacker på i första hand Sverigedemokrater. Att SD är ett gäng stollar som säger att dom gillar gult och blått men helst skulle klä sig i brunt är oväsentligt. När AFA utför dessa aktioner ställer dom sig på samma sida som vilken terrorgrupp som helst ( tack och lov är dom inte lika skickliga, utan mestadels klantarslen). Vi frågade en representant från AFA lite om livet.
-Förstår ni att ni bara skapar sympati för SD när ni attackerar dom?
"Det skiter vi i! Dom flesta av oss kommer ju från en bättre klass och vi vet vad arbetarpacket behöver. Dessutom så är detta bara ett övergående tonårsuppror och snart flyttar vi hem till Danderyd och Bromma igen.
-Det är väldigt lite invandrare i AFA, vad beror det på?
" Inte så konstigt! Det finns nästan inga invandrare där vi kommer ifrån, dessutom förstår dom inte vad vi håller på med.
- Vad gör er bättre än högerextremister?
" Vi kommer som sagt från en bättre klass, vi följer en lång och stolt tradition av vänsterextremister.  Titta på Bader-Meinhof, dom kom alla från överklassen. Höger extremister kommer från arbetarklassen, så är det bara".
-Demokrati är inte eran grej?
"Demokrati är överskattat. Folket förstår inte sitt eget bästa".

Kommentarer
Postat av: ÅrstadalsJihad

Vad gör 1000 AFA-iter fastkedjade på havets botten?

2007-08-20 @ 08:41:34
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11625

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0