Härliga killar.

Dom två sköna snubbarna Andreas Jonsson och John Kjellström blev tidigare i år friade för våldtäkt eftersom dom inte förstod att en kvinna som gråter, skriker och blöder ur underlivet inte vill fortsätta att ha sex med dom. Läs domen här. Nu har den ene av dom anklagats för att ha gjort det igen. Vi låter den mysige snubben komma till tals.
" Ja fattar inte varför det blir ett sånt liv om detta? Det är ju helt normalt att förnedra brudar på det här sättet, säg den tjej som inte gillar att få en fjärkontroll uppstucken i stjärten. Dessutom gillar jag inte att bli kallad våldtäktsman, det är ju därför vi drogar ludrerna så att vi ska slippa använda så mycket våld!

Dom två snyggingarna vill ta tillfället iakt och lägga ut en liten kontaktannons här.

Hej! Vi är två mentalt handikappade och fruktansvärt obegåvade praktsvin som söker lättlurade och gärna undergivna kvinnor för varaktig bekantskap. Vi vet vad kvinnor vill ha och tvekar inte att ge dom det. Vi gillar tortyr, fjärrkontroller, förnedring och blod. Svar till "Vi tre i en etta"
image8

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har precis läst hela domen och förstår inte hur domen motsäger sig själv. Kvinnan har skador över i princip hela kroppen, hon blöder från underlivet, hår saknas men hon var så "kraftigt berusad" vid tillfället att hon i efterhand kanske kan "känna sig utnyttjad" eftersom hon inte riktigt visste i vilken tidsordning allt skedde. Kvinnan försökte komma loss genom att slåss, rivas och sparkas. Dagen efter ringe hon till sin kompis och sa att hon blivit våldtagen och hade dessutom ont i kroppen en vecka efteråt. Fyfan! Vad kan kallas våldtäkt om inte detta? Hur kan dessa män gå fria? De borde få livstid bägge två!
En tjejs liv är förstört och det läskiga är att de inte ens verkar bry sig utan festar glatt vidare på klubbar som för att fira att de kan göra vad helst de vill och behagar utan att åka fast.
Sverige är ett fantastiskt land.

2007-08-17 @ 23:32:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0