Fy Fredrick.

Återigen har riksdagsmannen Fredrick Federley brutit mot god svensk politikersed. Han röstade emot sitt parti när han inte ville att vi ska införa mer storebrorsfasoner, nu rasar dom andra politikerna. Talmannen var i upplösningstillstånd när vi talade med honom.
" Det han gjort är oförlåtligt hans beteende är ett hot mot demokratin."
Men är inte demokrati att alla ska få tycka vad dom vill?
"Självklart! Men bara när man tycker som vi, det är ju vi som ÄR demokratin i det här landet."
Vad planerar ni för represalier mot Federley?
"Vi planerar att sluta ha omröstningar och bara besluta det vi vill, det nuvarande systemet fungerar ju inte när folk som han röstar som dom vill."
Vad händer nu med avlyssningsförslaget?
"Vi fortsätter naturligtvis att avlyssna alla svenskar men det vore bättre om det blev lagligt."

Ung Rebel.

Det uppges att den yngsta medlemen i parasitsläkten Bernadotte ska börja leva att "helt vanligt liv" wow! Man undrar om hon ska flytta till Skärholmen eller Tensta? För att få svar på alla frågor pratade vi med hennes far autodidakten Folke Hubertus.
"Hon har beslutat sig för att börja leva ett helt normalt liv som vilken svensk som helst. Jag tycker att det är lite konstigt men hon är en riktig rebel och går sin egen väg, eller man kanske ska säga att hon kör sin egen väg he he."
Innebär detta att hon ska skaffa ett riktigt jobb och sluta parasitera på andra?

"Att gå så långt som att sluta ta emot bidrag det vill hon nog inte göra, det sitter djupt i våra gener att inte jobba."
Har hon verkligen den minsta aning om hur en vanlig svensk lever?
"Absolut! Hon har varit med om mycket svåra förhållanden. Jag kommer ihåg en gång under en lunch så serverade man feltempererat vin men hon blev knappt hysterisk alls, det är en tuff tjej."
Kommer hon sluta umgås med personer som njuter av att förödmjuka och förnedra andra människor?

"Det är klart att ibland kommer hon säkert att gå ut och roa sig och då ingår det ju att man sprutar lite skumpa på underklassen."

Sverige, ett paradis för turister!

Turistgeneralen och migrationsverkschefen Dan Eliasson tycker att Sverige gjort framsteg som turistnation. Som exempel tar han dom två vietnameserna Than och Hoa som vistats i landet sedan 2002. Dom båda männen vill stanna i landet men får inte det men dom får inte heller åka tillbaka. Dom trivs i Sverige och kan om dom får uppehållstillstånd försörja sig själva men det går inte enligt Eliason.

"Vi vill behålla bilden av Sverige som att bra turistland och då vore det fel att tvinga turisterna att arbeta".

Men dom här killarna kan inte åka tillbaka för dom får inget pass av den otroligt demokratiska och fina nationen dom kommer ifrån.

"Det spelar ingen roll vad som hänt för det har alla handläggare inklusive jag själv glömt, vi kan inte ta ansvar för vårat jobb, vi har fullt upp med att äta tårta och dricka skumpa."
I bakgrunden hörs hurrarop och skålar när ännu en palestinsk familj blivit tillbakaskickad.
Är det inte oekonomiskt att hålla dessa två killar utanför samhället, kan dom inte få permanent uppehållstillstånd så att dom kan börja arbeta?

"Arbete är till för arbetare och dom här två är Vietnameser tror jag, jag vet inte riktigt vad det betyder men innan jag vet det så blir det faan inge arbete. Djävla turister":

Läs och häpna  här.  och här 

och specielt här.

Nya nassar i stian.

Det har nu framkommit att flera aktiva nazister har gjort lumpen, flera andra väntar på sin tur. Det väntas också en ökning av nazister som söker till polisen.Vad tycker säpochefen om det?
" Ja vi tycker att det är bra och det hjälper ju till för rekryteringen till vanliga polisen.
Hur då?
" Jo i nuläget så brukar det ta upp till två tre år innan en nyutbildad polis har blivit nazist, på det här sättet är dom ju nazister redan från början. Dessutom registrerar vi bara kändisar."

Läs mer här.
och här.

Sjukt?

Ordföranden för Sveriges hustrumisshandlare Örjan R blandar sig i debatten om huruvida män som slår kvinnor är sjuka eller inte. " Jag e trött på att bli kallad sjuk! Om jag vore sjuk så skulle jag ju spöa grannens fru också men det gör jag ju inte, inte heller gör jag det när någon kan se, man e ju ingen dumskalle."
Örjan är besviken på bilden av kvinnomisshandlare och vill nyansera bilden. "Jag e inget monster, min förra fru hon bara stack fast jag gjorde allt för henne. Jag slog och sparkade, låste in henne och spottade henne i ansiktet men ändå lämnade hon mej, DEN DJÄVLA HORAN!"

Genom att gå samman i ett förbund hoppas misshandlarna att bli mer accepterade i samhället. Dom lägger även fram sin egen förklaring till sitt beteende.
"Allt e kvinnornas fel! De e ju dom som har uppfostrat oss så dom får skylla sig själva."

Läs mer här.  och här. och här.

RSS 2.0