Sverige, ett paradis för turister!

Turistgeneralen och migrationsverkschefen Dan Eliasson tycker att Sverige gjort framsteg som turistnation. Som exempel tar han dom två vietnameserna Than och Hoa som vistats i landet sedan 2002. Dom båda männen vill stanna i landet men får inte det men dom får inte heller åka tillbaka. Dom trivs i Sverige och kan om dom får uppehållstillstånd försörja sig själva men det går inte enligt Eliason.

"Vi vill behålla bilden av Sverige som att bra turistland och då vore det fel att tvinga turisterna att arbeta".

Men dom här killarna kan inte åka tillbaka för dom får inget pass av den otroligt demokratiska och fina nationen dom kommer ifrån.

"Det spelar ingen roll vad som hänt för det har alla handläggare inklusive jag själv glömt, vi kan inte ta ansvar för vårat jobb, vi har fullt upp med att äta tårta och dricka skumpa."
I bakgrunden hörs hurrarop och skålar när ännu en palestinsk familj blivit tillbakaskickad.
Är det inte oekonomiskt att hålla dessa två killar utanför samhället, kan dom inte få permanent uppehållstillstånd så att dom kan börja arbeta?

"Arbete är till för arbetare och dom här två är Vietnameser tror jag, jag vet inte riktigt vad det betyder men innan jag vet det så blir det faan inge arbete. Djävla turister":

Läs och häpna  här.  och här 

och specielt här.

Kommentarer
Postat av: Årstadals Jihad

Hur länge skall svenska tjänstemän och svenska politiker behålla sin armbindel på de har burit sedan 1933? Hur länge skall den lilla staten Sverige låtsas om som om det inte finns några problem med svensk byråkrati och administration? Hur länge tror den lilla staten Sverige att man kan leva med en rasistisk och människofientlig struktur i sitt samhälle och tro att det betyder humanitet?

2007-06-11 @ 01:55:46
URL: http://blogg.aftonbladet.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0