Alla är lika men......

Den klassiska söderkrogen Kvarnen har blivit av med sitt sprittillstånd. Anledning är att det varit "stökigt". Stureplanskrogen Spy bar är ett av dom "stökigare" platserna i Stockholm, trots detta får krogen behålla sitt tillstånd att sälja sprit till kl 05.00! Bara under dom första sex månaderna 2006 inträffade 198 brott på Spy bar varav ett 20 tal narkotikabrott, vi frågade tillståndsenhetens chef   hur detta kan vara möjligt.

" Ja alltså nu är det så att vår förre chef Ann Hilmersson beslutade att flytta hela vår verksamhet till Spy bar för att spara pengar och det har fungerat utmärkt."
-Varför har ni gjort denna flytt?
" Ja alltså vi satt ju ändå här hela dagarna speciellt Ann, så det blev mycket billigare att flytta hit."
-Vad säger du om att så många brott anmäls på Spy bar?
" Ja alltså de e ingen fara, minst två tredjedelar av dom brotten har ju begåtts av vår personal, de e inte så lätt när man är dyngrak på mutsprit hela dagarna."

Läs en fin bortförklaring här.

Trygghet.

Efter vattenattacken på Fredrik så undrar många hur det står till med säkerheten för statsministern. Det är inte första gången som killarna från Säpo låter sina klienter bli sprutade på eller mulade med tårta. Vi frågade tf.Säpochefen Kurt Malmström om inte livvakters huvuduppgift är att skydda personer från angrepp. " Nä den policyn har man utomlands men vi tillämpar inte den i Sverige. Om vi gjorde det skulle folk kunna känna sig kränkta och det är inte bra. däremot kan man spöa skiten ur dom efteråt."

Lär dej hur SÄPO försvarar demokratin genom att skita i den här.

Vi gör inte som dom.

Det har riktats kritik mot regeringen för att dom skulle ägna sig åt politiska utnämningar. En av dom mest kritiska är Berit Andnor vars man Bo Bylund blev generaldirektör för AMS när hon själv satt i regeringen. "Men han hade kvalifikationer för jobbet, han var ju gift med mej," Carl Bildt säger så här " Det är larvigt att tro att vi skulle vara lika goda kålsupare som sossarna. Dom utnämnde sina kompisar det skulle aldrig vi göra, vi utnämner bara våra egna kompisar.

Tito Beltran talar ut.

Tenoren och pedofilen Tito beltran är trött på alla missuppfattningar när det gäller hans sexliv och talar här ut för första gången. " Jag är inte pedofil egentligen, att jag har sex med åttaåringar beror på att jag inte vill ha tjejer som är längre än mej själv."
Men du har ju våldtagit tjejer också? " Men jag va ju tvungen, dom ville ju inte så jag hade inge val!"
Hur ser dina planer för framtiden ut? " Jag funderar på att göra något med Michael Jackson, han är en artist i min smak."


Sveriges enda författare talar ut.

Den store författaren Marcus Birro tycker inte att vem som helst ska få kalla sig författare. Vi träffade honom och ställde några frågor.
"Om Linda Rosing skriver fler böcker kan hon kalla sig författare då?"
" Aldrig! Aldrig! Hon blir aldrig lika duktig som jag."
" Vem ska bestäma vilka böcker som räknas som tillräckligt fina?"
" Det ska jag eller i värsta fall min lite mindre begåvade bror, han är också en stor författare."
" Du har gett ut en skiva, är du musiker?"
" Jag är så satans begåvad att jag kan kalla mig precis vad som helst."

SSSSSSSSSSSSSSsssssssssssvvvooooooooooooooooooooooooooooosshhhhhhhhhhh.
PLÖTSLIGT RAMLAR VI IN I EN TIDSREVA OCH FÖRFLYTTAS TILL BERLIN 1939.
" Ah fantastiskt! känner du lukten av bokbålen, nu brinner dom mediokra. Jag skrev mina tre första böcker på en gång, jag är den störste!"

Läs om den store här.

Ett fruktansvärt exempel på krisen inom psykvården.

Nu får det vara nog! Hur kan ett land som kallar sig civilicerat behandla sina medborgare på detta sätt? En hel familj där alla är psykiskt sjuka elller är gravt efterblivna lämnas vind för våg att klara sig själva. "det värsta jag sett." säger demonjournalisten Janne J. "Dom här människorna är helt ur stånd att klara sig själva och dom har i princip inte fått någon hjälp av samhället, detta är ett fruktansvärt svek!" Allt uppdagades när pappan i familjen skrev ett brev till myndigheterna som Jossefsson fick tag på. "Ett rop på hjälp, jag fick tårar i ögonen när familjens situation gick upp för mig."



Familjen detta handlar om består av fadern som är gravt efterbliven, lider i perioder av storhetsvansinne och har svåra alkoholproblem. Han har vid flera tillfällen matat sina barn med sparvar som han fångat själv. Modern som är invandrare och kommer från en familj nazister och slavhandlare, lider av tvångstankar som gör att hon hela tiden måste operera sin kropp. Sonen som har ett IQ strax över en morot gör inte så mycket väsen av sig, han samlar växter som han bär hem och är väldigt duktig på banjo. Den äldre systern har lidit svårast av familjens brist på pengar, ett tag åt hon ingenting. Den yngsta systern är den som lidit minst men är mycket förvirrad och har setts i Stockholmstrafiken flera gånger då hon uppträtt på ett mycket ologiskt sätt..

Nu måste dom få hjälp! Dom behöver pengar och det fort. Vi ställer upp och startar här en insamling till denna bortglömda familj. Skicka pengar, frimärken eller drinkbiljetter till:

Brevia 295
114 79 Stockholm
Märk kuvertet "Cral-Gustf"



Maudans hemligheter.

Många har hört av sig och undrat om vi vet vad det är för konstig attrapp som Maud Olofsson har setts bära på sista tiden. Nu behöver ingen undra mer, vi fick tag på Maud och hon sa så här. "Du förstår att jag tycker att det är käckt och trevligt med fistfuck men gubben min har ju så små händer så det blir liksom ingenting, nu har jag fått den här attrappen av goda vänner så nu blir det åka av."

Läs sanningen här.

Nya regeringen klarar inte heller en katastrof!!

Det står nu helt klart att regeringen inte klarat den stora katastrofen som drabbat nationen.Vi är nu inne på tredje dagen och regeringen har inte gjort någonting.Alla ministrar har varit totalt osynliga, inte en ett enda uttalande eller presskonferens.Statsministern väljer tillockmed att lämna riket i dess kanske svåraste stund sen tunneln på Ronnie Hellström i VM 1970.Nu börjar kritiken växa och folkets vrede brinner starkare och starkare.

"Dom gör ju ingenting det är värre än efter tsunamin då höll dom iallafall presskonferens." Säger anonym medarbetare på UD. Musikkritiker Magnus Larsson säger "Vi hade inte räknat med att östländerna skulle göra som vi i norden alltid gjort och rösta på sina grannar. När vi vann så funkade ju det systemet men nu funkar det inte längre och måste göras om så att vi kan vinna igen."

Plastik och schlagergeneralen Björkman säger. "Felet är att vi har för få deltävlingar, vi måste ha minst en tävling om dagen i tre månader." "Sen kan jag arrangera alla finaler i alla andra länder så blir allt bra sen, iallafall för mej."

Den gammle pennalisten Bert säger att "Dä ä lika bra att bara vi ariska svenskar får rösta, träskmänniskorna från öst fattar ju ingenting."

Den tunge skjutjärnsjournalisten Fredrik Virtanen säger "Vi måste straffa dom,dom lät oss rösta på sig och sen vann dom inte det är ett svek mot nationen."

Dom uppgifter som framkom att Ola Salo skulle ha blivit rullad i tjära och fjädrar av besvikna schlagerfanatiker visade sig inte stämma, det var hans vanliga kläder.

Utrikesministern talar ut.

Vår högt ärade utrikesminister talade ut i nyhetsmorgon. Det enda han sa sig vara besviken över är att han bara kan inneha en ministerpost i taget, eftersom han är den mest kompetenta av alla. Och då menade han alla. När han blev ställd mot väggen medgav han faktiskt att han en gång trodde att han suttit brevid någon som haft fel men det visade sig senare att han misstagit sig.

När det gäller aktieaffärer och optioner säger Calle att det är helt naturligt och att alla människor har aktier i Vostok Nafta, visste inte den dumma reportern det? "Det vore ju konstigt om jag inte har aktier i dom bolag som mutar mig".

Läs mer här.
Eller här.
den som märker någon större skillnad vinner en gratis fotvandring till Amsterdam.

Runar slår tillbaka.

Efter den senaste tidens skriverier om Runars taskiga ekonomi har han bett att få utrymme att förklara sig, givetvis får han det.

Jag har inte alls ekonomiska problem, jag har inga problem alls jag känner Sting faktiskt! Dessutom säger herren att det är ocoolt att ha problem. Jag har inte lite pengar, jag har säkert mest pengar i hela Sverige. Herren säger att det är bra att ha mycket pengar, därför har jag det. Jag känner alla kändisar eller rättare sagt så känner alla kändisar mej. Jag är The Runarmeister för det har herren sagt till mej. Skulle det vara så att jag inte har så mycket pengar just nu så beror det nog på att jag kanske har lånat ut dom, kanske till Sting. Alla är bara avundsjuka på mej för jag är Runar och jag har satt på Carola och jag känner Sting faktisk!

Detta säger jag i herrens namn Halleluja!!

Du kan kolla mer här.

Knark e gott!

Den lille rackaren Fredrick Federley har erkänt att han provat cocain, nu höjs rösterna bland folk med moral". Det är inte OK med cocain", säger Maud Olofsson" som centerpartist kan man möjligtvis röka lite gräs".  "De e baske mej inge sexigt med cocain, kanske om man freebasar" säger Mona Sahlin.
 
En annan sak som skakar riksdagen är att om Federley nu gör ett uttalande om knark så blir han den förste politikern i landets historia som uttalar sig om något som han faktiskt har erfarenhet av. " Det är ett dråpslag mot den svenska modellen" säger talmannen upprört. En annan politiker säger så här "Det är inte det att han knarkat som är olämpligt utan att han svarade ärligt och inte försökte ljuga eller bortförklara, han har helt klart brytit mot god politikersed".

Lär dej mer om knark här.

Eller här.

Toffelvarning!!

Det kommer nu varningar från flera håll om att den så kallade "Foppatoffeln" är helt livsfarlig. Flera personer med erfarenhet av toffeln uttalade sig idag. " Den e helt klart giftig va! Jag käkade tre stycken och blev helsjuk." Säger backstugesittare Johan Fahlen. " Jag slickade bara lite på dom men blev sjuk ja me." Säger barhängare Frans Bengtsson. Men enligt uppgift satt dessa tofflor fortfarande kvar på foppas fötter.

Görans nya jobb.

Enligt våra hemliga källor är det nu klart vilken görans första klient blir. "Jag  ska  jobba  åt  ett  politiskt  parti  som  i  många  år  haft  en  mycket  stark  och  karismatisk  ledare.   Dom  har  lidit  ett  svårt  nederlag  som  inte  på  någotvis  haft  att  göra  med  partiledaren.   Jag  ska  med  mina  exeptionella  kunskaper  i  denna  fråga  hjälpa  dom  att  analysera  vad  alla  utom  partiledaren  gjort  för  fel. Enligt  min  åsikt  finns  ingen  som  är  bättre  lämpad  för  detta  än  jag  själv". Vilket parti Göran syftar till är ännu inte klart men vi återkommer med information så fort vi vet mer. Undertiden säger Görans fru som jobbar som spritlangare att " Skönt att få vara ensam lite mer vi har ju så trångt hemma."

Gubbklubb.

En minister som vill vara anonym är medlem i en klubb som inte tillåter kvinnor.I ett första uttalande försökte han sig på den vanliga politikerstilen dvs han försökte ljuga. "Det var så rökigt så jag såg inte var jag var, jag trodde det va en vanlig porrklubb" När det visade sig att han varit medlem i nio år erkände han men försvarade sig med att. "Det är klart att det finns kvinnor på klubben, du tror väll inte att vi städar själva?" När feministen och deklarationsexperten Gudrun fick höra detta sa hon genast. "Det är skamligt för ett modernt samhälle att det finns klubbar som utestänger det ena könet, jag ska omedelbart bilda en klubb bara för tjejer"

Bert vet bäst!

Den gamle invandrarhataren och tv-bantaren Bert har sagt till nittonåriga Maria i Talang 2007 att hennes sexuella framtoning är ett stort plus. "Dä ä vektigt att va sexi i nöjesbranschen asså en mösste va sexi fö å lyckas" säger Bert.
Nittonåriga Marie håller med "Bert säger att man ska va sexig för att lyckas och det måste ju stämma för själv är han ju skitsexig" säger hon.

Läs mer om Bert här.

Attack mot Danmark!

Den tidigare fridfulle  blöjrevolutionären Mikael Wiehe gick igår till angrepp mot Danmarks invandrarpolitik.Mitt framför drottningen och svenska kungaparet sa Wiehe att det var en skam och kallade danskarna pölsefacister.All heder åt Wiehe för detta! Problemet är att eftersom han talade till kungligheter (själva invandrare) så var det ingen som fattade vad han snackade om. " Jag gillar Eddie Medusa men jag kände inte igen någon av dom här låtarna" sa den svenske kungen efter konserten.

Läs mer här.

Lätt att bli rik!

Den kände finansmannen Björn Wolrath berättar i senaste upplagan av DinaPengar hur man blir rik. "Läs årsredovisningar och köp skog om du har pengar över", säger han. "Om man följer börsen så e de skitlätt att göra klipp". Men det är även viktigt att se till så man får rätt föräldrar. Annars kan de bli svårt att gå på privatskola och skaffa dom kontakter man behöver för att få ett toppjobb i näringslivet. "Om jag inte haft mina kontakter så hade det ju blivit skitsvårt för dom att ge mej jobb och jag hade inte kunnat hjälpa deras ungar heller". Men det absolut viktigaste är enligt BW "Det gäller att man har en bra sudd med stålar om man ska bli rik! Annars kan det bli djävligt svårt", säger han och rider iväg på en av sina anställda.

Läs hela artikeln här.


RSS 2.0