Idiotier.

En sammanslutning av mer eller mindre kända personer har startat en kampanj för att folk av samma kön inte ska få gifta sig i kyrkan.Deras främsta (och enda?) käpphäst är att barnen kan hamna i situationer där dom mår dåligt för att föräldrarna är av samma kön. Här ligger dom lite efter, eftersom det är tillåtet för samkönade par att adoptera. Äktenskap innebär inte att man måste skaffa barn.Dessutom undrar man hur mycket forskning det finns om detta eftersom antalet barn med samkönade föräldrar inte är specielt många. Nåväl! om vi ändå tar deras oro på allvar måste vi faktiskt gå några steg längre,nämligen: Det måste bli förbjudet för gifta par att skilja sig eftersom det är något som barn kan må dåligt av(Inte som din gubbe gjort Anna Maria). Det måste bli förbjudet för alkoholister,narkomaner,brottslingar,personer av olika etnisk bakgrund,extremt feta,folk med väldigt dålig ekonomi,handikappade,folk med urusel klädsmak och folk som döper sina barn till Blanceflor. Barn har mått dåligt och mår dåligt av tusen olika anledningar att dom skulle må mer dåligt av att deras samkönade föräldrar är gifta är troligen en mindre risk än någon av ovan uppräknade anledningar.

Resor.

Vi tycker att vuxna människor som reser ska ta ansvar för sina egna handlingar.

På ärten.

Lilla sessan M ska gå i skolan som ett vanligt barn men med några små justeringar. Självklart ska sessan som kom hem till Sverige för att leva ett "vanligt" liv gå i en klass som är handplockad för henne.Klassen består förutom den blivande nobelpristagaren M av fyra handplockade studenter. Vi frågade rektorn vad han hade att säga om saken.
-Är det inte konstigt med en nykonstruerad klass för bara fem elever?
"Nä va fan hon måste ju va bäst i klassen.Fattar du vicket jobb det är att hitta folk som är mer korkade än en Bernadotte? hitta bara fyra i hela landet.Fast jag visste ju var jag skulle leta nu finns det plats för fyra andra i djursholm.
-Vad tror du om sessans akademiska framtid?
"Det blir kanon! Hon har mvg i musik, jag har sällan hört nån som e så bra på banjo"

RSS 2.0