Grått e de nya lila.

Nu uppges det från regeringskansliet att det ska bli förbjudet för regeringsmedlemar att äga bilar i några andra färger än grått och beige. Det blir även förbjudet att bära kläder i några andra färger. Som bostad godtas inget större än ett fyrmannatält. Den enda föda som får intas är stekt gröt eller kålsoppa och till detta dricks endast vatten. Undantag görs för feministkommunister med spritproblem som kan göra vad dom vill tex. låta låtsaskompisen molgan deklarera och driva krog som säljer sprit till minderåriga.

Lägg ner Sverige!

En rektor i en svensk skola har förbjudit några barn att bära fotbollslandslagets tröja på en skolfotografering. Han säger att det är för att det kan uppfattas som rasistiskt (med en svensk tröja i sverige). Det är handlingar som denna som får vanligt folk att börja fundera på Sverigedemokraterna. Jag föreslår att vi lägger ner landslagen i fotboll och hockey. Där har alla svenska tröjor och man måste vara svensk för att få vara med, snacka om rasism! Man kan byta ut nationalsången mot en tyst minut och att alla lägger sig på knä och ber hela världen om ursäkt. Förbjud svensk husmanskost! Det enda som får serveras i skolorna är pizza,falafel och friterade räkor. Vill nån äta svenskt kan dom ju åka till mallis. Förbjud svenska språket! Majoriteten av världens befolkning förstår inte svenska, dom kanske känner sig kränkta när dom inte förstår vad vi säger(inte bra när vi ska be om ursäkt). Skolorna ska hädanefter ha hemspråk som enda ämne. den gulblå flaggan byts ut mot en med transparant kors mot transparant botten. Stäng Skansen där finns bara massa svenskt skit och stäng alla museum. Hoppas han blir nöjd då idioten.Han är så korkad att han inte förstår att sådana idiotier bara skapar sympati för det som han säger sig vilja bekämpa. Eller så är han själv invandrarfientlig och kommer att bli varmt omklappad av sina kompisar.
Tack till Grisalisa.


Alla blir poliser utom polisen.

För att få bukt med den olagliga nedladdningen på nätet (och slicka filmbolagen i röven) har Justitiedepartdemensens enmansutredare Cecilia Renfors kommit på en genial lösning.Det blir internetleverantörernas sak att stoppa fildelarna,annars hotas dom med dryga böter.Att dom som tjänar pengar på nedladdning redan har filter som gör att dom inte syns och att flera personer (varav många inte laddar ned)kanske använder samma dator skiter hon i.Nu har regeringen gått igång på iden och tänker utöka den till fler delar av samhället. Hädanefter ska bankerna vara ansvariga för att stoppa bankrån och ekobrottslighet(det är ju dom som handhar alla pengar).Dagis och skolor ska ta fast alla pedofiler(det är ju dom som har hand om alla barn).Bilförsäljare ska ta alla biltjuvar och rattfyllerister(dom säljer alla bilar). Systembolaget ska tillsammans med krogägarna stoppa allt fylleri(dom säljer ju spriten).Överklassen ska stoppa AFA(det är deras ungar).

Sveriges svar på dirty harry ,Karin Götblad säger i ett uttalande.
"Det här är en jättebra ide,nu kan vi poliser ägna oss åt det som det är meningen att vi ska göra"
-Vad?
"Jaga fortkörare,spela innebandy och spöa svartskallar!"


Hundutställning.

Det har blivit ett väldigt liv om Lars Vilks Mohamedhundar.Vi tycker inte att man ska reta profeter och skulle aldrig publicera exempelvis den här bilden.
image10

Eller den här.
image11
 Däremot skulle vi kunna tänka oss att vissa den här bilden som föreställer Jesus som elefant.
image12

Men inte den här, vi vill inte stöta oss med judarna.
image13
En talesman från islam säger att islam inte är en våldsam religion och den som påstår det kommer att utplånas.

RSS 2.0