Bussigt.

Jaha! Nu är det dax igen. Kommunal har bestämt sig för att genomföra ännu en meningslös strejk som bara drabbar tredje part. vi känner igen allt sedan tidigare och vi vet alla hur det kommner att sluta.  Dom har gjort det så många gånger förr, dom brukar tillockmed ha folkets stöd sen slutar allt med att dom ger upp och skriver ett skitavtal som ingen av deras medlemar blir nöjd med. Så frågan är VARFÖR?

Tar ass!

Kvinnan som lärt  Folke Hubertus att lösa korsord har bestämt sig för att byta jobb. Hon ska bli rådgivare åt emiren Hamad bin Khalifa i Al Thani, i världens rikaste land Qatar. Hon har blivit utvald eftersom kungafamiljen i Qatar inte ännu lyckats bli så inavlad som den svenska och nu ska Tarras hjälpa dom men goda råd. Qatars kungafamilj känner sig lite efter dom europeiska kungafamiljerna eftersom dom inte har hunnit bli inavlade på samma sätt som tillexempel den svenska kungafamiljen. Det finns fortfarande personer inom kungafamiljen som kan skriva sitt eget namn och sånt är ju en styggelse enligt Tarras. Hon sa så här när vi pratade med henne.
-Det är ju en oerhört svår väg vi har framför oss eftersom dom inte gillar att gifta sig med nära släktingar. Men inavel är ju det enda sättet att skapa en riktig kungafamilj. Genom åren när jag arbetat nära kungafamiljen så har det ibland varit svårt för mej. Tack och lov så är ju inte kungen bög, bara bisexuell, annars kunde det blivit lika svårt som när man skulle ordna en avkomling till V Gurra. Nu är det så fantastiskt att Vickan hittat en kille som är lika korkad som hon fast han inte är kunglig! Sånt måste man ta vara på. För övrigt gillar jag att jobba för diktaturer det har jag ju alltid gjort.

Halva hela mitten och mej själv.

Alice Åström som är ledande i överklass sekten Vänsterpartiet vill en massa saker.  Men hennes man skulle vilja att hon taggade ner lite. Han säger så här.
- Ja va faan hon vill ha halva makten, det e ok men sen tar hon hela lönen så jag har inte råd att snusa längre!
På frågan varför Diktaturälskarna har hamnat lite efter i prognoserna säger Alice i underlandet.
- Vi bli ju betraktade  som ett parti som väldigt mycke säger nej, men det gäller ju bara vanligt folk, vi som sitter i partistyrelsen får göra och säga vad vi vill  och när det gäller våran egen bekvämlighet säger vi aldrig nej, det är ju det som är viktigt! Dessutom har vi inte ändrat någonting sen fyllot va partiledare, vi kör samma skit fortfarande men vi försöker linda in skiten lite bättre nu.
- Tycker du att det finns grund i anklagelserna om att ni pratar över huvudet på era väljare?
- Pratar å pratar, dom fattar ju ingenting iallafall. det måste till en ledande klass som styr undermänniskorna, det vet ju alla. vi kommunister vill att alla ska vara lika! Lika djävla underdåniga och tysta som dom va i det gamla goda Sovjet. Det är först då som vi kan göra deras liv bättre.


RSS 2.0