Vad gör vi nu?

Schlager skandalen är över för den här gången och många är upprörda för att Sverige bara kom på en artondeplats. Hur kan detta komma sig eftersom vi hade både den bästa låten och den bästa artisten? Vi frågade bantnigsexperten och rasisten Bert Karlsson, han sa så här.
-varför vann vi inte`
-ÄÄh de e baför ja ente feck bestämma allting. De bler alltid bättre när ja får bästämma. sän äre fusk att alla svartskalleländer kan rösta på varran, dom borde ju inte få rösta alls! Förut så rösta vi nordier i norden på varran va å då brukade de gå bra va, men nu får ju vem som helst rösta va å då blir det så här va. Alla blattar röstar på andra blattar va, sen va hon transan jävligt dålig va.
- Vad ska vi göra för att det ska gå bättre nästa år?
- Vi ska helt änkelt göra som ja säjer va.
Vi tackar Bert för den här gången.


Dagens Bodström.

Så här säger arbetsnarkomanen T. Bodström: Hälften av allt jag sagt är nästan sanning, och den andra hälften skulle mycket väl kunna vara det!

Mera våld.

Tokskallen Anders Bergsten (kd) ger sig inte i kampen mot TV-Spelen, i en ny artikel undrar han hur ungdomar lärt sig att sparka liggande i huvudet. Ja en sak är säker och det är att det inte är från något spel för det beteendet finns inte i något spel. Han fortsätter med att säga att mänskligheten gradvis tagit avstånd från döds och våldskulturen som funnits sen urminnes tider. Va bra Anders, snart kanske våldssekten du är med i slutar att låtsas att ni dricker blod och äter människokött! Den här mannen är ett bra exempel på att även demokrati har sina baksidor. Om han som politiker och människa är orolig för våldet så borde han fokusera på dom verkliga anledningarna till att våldet ökar. Det här är ett försök att flytta uppmärksamheten från utanförskap, tristess och verkliga anledningar till ungdomsvåld. Eller så är han verkligen så korkad att han tror på vad han själv skriver. Men vad är att vänta från en man som tillber en gud som lät offra sin ende son för att blidka sig själv för något som han låtit andra göra.

Du gamla du fria?

Hovet protesterar mot att SVT vill sända ett vetenskapsprogram om inavel. Eftersom kungafamiljen är ett jättebra exempel på detta så har journalisten och forskaren Christian Peters gjort ett program om dom. Naturligtvis förstod ingen i kungafamiljen vad han gjorde så dom ställde upp utan förbehåll. Frågan som Peters ställde var: hur många släktingar måste gifta sig med varandra innan man är tillbaka till apstadiet? Programet flöt på bra innan han upptäckte att någontig hotade familjens blodslinje.Det visade sig att den man som storsessan Viktoria valt inte alls var släkt med någon i familjen. detta var ett scoop för Peters och han kunde inte som journalist eller forskare låta bli att gå vidare. Vi har talat med honom och han säger så här.
-Blev du chockad när du fick reda på sanningen?
-Ja de e klart att jag blev ställd, men han e ju nästan lika korkad som dom så det spelar nästan ingen roll.
-Det finns dom som säger att Kerstin Daniellson försökt stoppa programet?
-Ja hon gjorde det tills det kom fram att hon e släkt med mej.
Den som vill veta mer kan läsa här.

Fack you.

Nu går äntligen facket och politikerna in i kampen om högre löner. LO ordförande Wanja  lundby-Wedin  som gjort sig känd för att stödja arbetsgivaren under konflikter säger  att hon inte kommer att ge sig innan kampen är vunnen. En annan som kämpar för högre löner är frihetshjälten Nalin Pekgul som går brevid Wanja och bär att plakat med texten "Högre lön nu!". Dom båda kämparna säger att dom är säkra på att nästan alla politiker kommer att ställa sig på deras sida. Vi fick en kort intervju med dom båda.
-Tycker ni att en 15% ökning är realistisk?
-Vi tycker inte att 15% räcker utan vi satsar på 25%.
-Varför har ni inte tidigare visat ert stöd för sjuksköterskornas kamp?
-Va?
-Ni brukar båda prata om att lönerna inom kvinnoyrken är för låga men ni har väntat tills nu innan ni ger sjuksköterskorna ert stöd.
-Sjuksköterskor?
-Ja.
-Fan också! Jag trodde det va våra egna löner det gällde. Jag har ju knappt hundra lakan i månaden, hur ska man klara sig på det?
Wanja slänger skylten och susar iväg i sin tjänstelimousine.

Låt oss döda alla som tittar på eller läser om våld.

En farlig man skriver idag på Expressens insändarsida att han vill förbjuda Tv-Spel. Naturligtvis är han KDS are. Vi talar alltså om en man som hämtar sin ideologi och moral från en bok som skrevs för väldigt länge sedan. Denna bok som är en orgie i sex, våld, tortyr, avrättningar, folkmord, slaveri, incest, människooffer, tyranni, stympning och mord på familjemedlemmar är hans rättesnöre. Det finns ingenting skapat av människor som ställt till mer fasa och elände än denna bok. Nu har denna man kommit fram till att det ökade? våldet beror på  ungdomars spelande. Eftersom det inte finns någon enda undersökning som stöder denna teori så grundar han sig på att en psykiskt störd pojke som utförde en skolskjutning hade spelat TV Spel. Nästan alla dessa hemska dåd inträffar i USA, så låt oss tänka på en annan teori. Det finns nästan inget land där folk går i kyrkan så mycket som just i USA. Nästan alla dom ungdomar som skjutit i sina skolor gick regelbundet i kyrkan. Sug på den galna KD gubbe. Att han vill ha ett förbud mot någonting som han själv inte har någon erfarenhet av utan bara tror sig veta något om är typiskt för den här sortens människor. Om vi ska förbjuda våldsskildringar i spel så måste vi även förbjuda dom på film, i TV, målningar och böcker. När det gäller böcker så fattar ni nog vilken bok vi i så fall borde förbjuda först.

Pang!

Nu på morgonen meddelade regeringen att man beslutat lägga ned försvaret helt.Alla förband i landet skall ersättas av skyltar med budskapet "Stick!" på ryska.Ö.B. säger så här.
-Det va allt som pengarna räckte till,för det som blev över köpte vi en telefonsvarare som lämnar ut medelandet "Vi ger oss".Vi tänkte att om dom är så aggresiva att dom ringer då ger vi upp.

Skål!

Kommunisterna (V) är rädda för att brottsligheten skall öka om krogar får tillstånd att servera alkohol på morgonen.Att man skulle kunna få ett glas champagne till frukost oroar dom röda.Partiledaren Lars "Bävern" Ohly säger så här i en intervju.
-Vad är det i detta som ni inte gillar?
-Ja för det första så gillar vi ju inte alls nån form av personlig frihet.Vi vill ju att staten ska bestämma över individen,ja förutom vi i den styrande klassen, vi ska kunna göra som vi vill naturligtvis.
-Tror ni inte att folk klarar att dricka ett glas skumpa på morgonen?
-Folk ska inte dricka alls,men vi kommunister gillar ju att ta ett glas.Jag vet att Gudrun kunde va riktigt djävla skitpackad redan på morgonen.Vi brukade ge henne ett par rediga järn för att staga upp henne när hon va så där riktigt bakis.Själv brukar jag dra ett par linor cola när jag mår tjuvis det hjälper alltid.

Ordföranden för Sveriges Dyngraka Skådisar Jan Malmsjö säger i ett uttalande att.
"Dom har missuppfattat allt.Det är inte folk som druckit för mycket som slåss det är folk som druckit för lite!Det enda sättet att få bort bråken som blir efter att krogarna stängt är att aldrig stänga dom!

Rättsövergrepp.

Rättegången mot snuttegrynen som varit misstänkta fö att sparkat ihjäl en en ung man har avslutats.Några blev helt felaktigt dömda till det alldeles för höga straffet ETT ÅRS sluten ungdomsvård. Den fine unge man som heter Bonnier  blev tack och lov frikänd, hur skulle det se ut om en Bonnier fick sitta på anstalt med vanligt simpelt patrask! Det är ändå en skandal att någon blev dömd till någonting eftersom dom alla är helt oskyldiga.de facto är dom hjältar.Det som hände var att Riccardo sparkade ihjäl sig själv och dom fina pojkarna försökte bara att hindra honom.Det är hemskt att samhället nu  förstör livet för dessa tappra unga gossar.I en intervju säger klassförädaren Ahltin att "nu måste vi se till att vi inte skickar signalen att man kan döda någon och klara sig med ett år på anstalt".Förstår han inte att ett år är jättelång tid, och dom kommer säkert att faktiskt behöva vara på anstalten på riktigt i flera veckor.Dom kommer inte att kunna ägna sig åt sina fritidsintressen som dom vill (misshandel,penalism,översitteri).Detta är ett dråpslag mot dessa fina unga män.Det är helt klart att detta är ett justitiemord.En av pojkarnas advokater säger "Att ge dom ett sånt här obegripligt högt straff känns som att sparka på en som ligger".

Ett slag för kvinnorna.

Efter den undersökning som visade att var femte Svensk tycker att våldtagna kvinnor får skylla sig själva så har även andra grupper fått luft under vingarna.Vi pratade med ordföranden i Kvinnomisshandlarnas Riksförbund, Tom Hjelte.
-Tom Vad tycker du om denna undersökning?
-Det visar ju att vi haft rätt hela tiden för kvinnor får skylla sig själva när dom får spö också.Det är deras eget fel helt enkelt.
-Hur menar du då?
-Ja om dom e uppkäftiga måste man ju spöa pårom.Det är samma med våldtäkt,om dom e snygga så måste man ju våldta rom.Vi har ju stor erfarenhet av detta eftersom många av oss är inte bara kvinnomisshandlare vi är även våldtäktsmän,vi jobbar dubbelt kan man säga.
-Så ni tycker att undersökningen visar att ni gör rätt?
.Ja föfan,Om man har en tjej tixempel som blir våldagen då måste man ju spöa na för hon ville ju bli våldtagen,DEN SATANS HORAN FY HELVETE VA JAG BLIR LACK ASSÅ!
Vi tackar Tom för dom kloka orden.

Lagens arm.

Polisen har i sitt budgetförslag till regeringen lovat att i år ska dom använda 50% av sin tid till polisarbete istället för 40% som fallet varit tidigare år.Av alla anmälda brott så är uppklarningsprocenten skyhöga 13% men trots dessa fantastiska siffror är man inte nöjda utan kommer även framledes att förbättra sitt redan nu fantastiska arbete.En sak som ska göra det lättare för polisen är ett nytt språkprov som alla blivande poliser gör.Det gamla provet visade sig för svårt då det ställde alldeles för höga krav på dom blivande samhällsbärarna.När det gäller det talade språket ska det hädanefter räcka om man som polis kan dom grundläggande polisfraserna."Buset" "Pundardjävel" "Svartskalle" "Innebandy" och "hur va det här då". Skriftligt bör man kunna skriva sitt eget namn och även några enklare meningar som: "Den gripne gjorde illa sig själv" "Han ramla nerför trappan" och "Det var inte min kollega som spöa påan".

En annan bra sak är att man vill ha in kvinnor i piketerna.Karin Götblad säger så här om försöket."Det här har slagit väldigt väl ut.Dom kvinnliga poliserna är minst lika bra på att spöa alkisgubbar och pundare som männen.Dessutom är dom faktiskt bättre när det gäller att ljuga om övergrepp och hålla kollegor bakom ryggen".
På frågan om det finns något mer hon skulle vilja göra för att förbättra polisen  svarar Karin."Ja det bästa vore ju om polisen inte pratade svenska alls,då slapp dom ju lyssna på så mycket lögner och bortförklaringar.Dessutom skulle ju ingen kunna veta när man ljuger för att rädda skinnet på en kollega".

Sabotage!

Ett fruktansvärt sabotage har upptäckts när det gäller skylten som ska ersätta den gamla vid alla övergångställen. Den gamla "Herr Gårman" skylten visade ju en person med byxor och byxor kan ju inte bäras av kvinnor därför måste den försvinna.Bytet av skyltarna är ju den enskilt största händelsen i jämlikhetens historia och skulle vara sista spiken i kistan för det förbannade mansväldet.Men nu kommer uppgifter som pekar på att något gått väldigt snett.Källor inom vägverket som vill vara anonyma avslöjar nu den hemska sanningen.Skylten föreställer inte en kvinna utan en man som klätt ut sig!Efter att man hämtat sig från detta dråpslag har det kommit förslag på att skylten endast ska ha en bild av en vagina eftersom det kan ingen man härma.Man har tydligen inte tänkt på att det bland landets män finns en hel del riktiga fittor.En annan åtgärd som diskuteras är att förbjuda herrtoaletter,Herrfrisörer och herrgårdar.Några ville även förbjuda hermeliner men så blev det inte.Däremot beslöt man att ordet manslem ska kortas till det mer passand "slem".Manskap ska byta namn till boskap och mandom till "dom".Den här gamla skylten skall dock sättas upp överallt men med ett annat namn.

RSS 2.0