Vad skulle hända.

Om ligister sköt raketer mot stationen Östermalmstorg eller Stadion, skulle dessa stängas då? Jag tror inte det,skulle bli en massiv polisinsatts och vakter skulle placeras ut. det är lite skillnad på var du bor i vårt land där alla är lika värda eller?


Lite jultankar.

En kille säger upp sig från sitt jobb! Han kanske inte gillade sina arbetskamrater eller så tyckte han att jobbet sög eller så kanske han fått erbjudande om ett bättre jobb.Det händer varje dag och ingen höjer på ögonbrynen för det.Om inte killen heter Micke Persbrandt och stället han slutar på heter Dramaaaten.Upprörda röster menar att MP är ett svin som slutar mitt i någonting.Säg någon som slutat någonstans som inte gjort det mitt i någonting.En av dom mest upprörda är riksdivan Jan Malmsjö,han sitter och spyr galla över persbrandts "SVEK" och säger att detta är det värsta han varit med om.Det är svårt att tycka synd om Malmsjö om detta verkligen är det värsta han varit med om,då har han inte varit med om speciellt mycket. sedan skiter han i att ge dom intervuer som han lovat och lämnar en hop besvikna journalister för att han "är trött". In på scen skrider sedan mannen som gett ödmjukheten ett ansikte: Börje "jag har jobbat med Bergman" Ahlstedt.Han tycker att man måste ställa upp för sina kamrater och fullfölja det man åttagit sig.Just precis det som han själv inte gjorde när han deltog i `stjärnorna på slottet´Han vägrade hela tiden att vara med i något som någon av dom andra deltagarna föreslog och hoppade av innan inspelningen var klar med motiveringen att "en häst talade om det för honom" Det är skillnad på skit och pannkaka! Ahlstedt har gått en lång väg sen han började sin karriär med att dubba porrfilmer till svenska.Föresten sa vi att han jobbat med Bergman?

Drogförsäljaren Anitra Steen har fått sin lön höjd med tretti lapp i månaden.Motiveringen är enligt styrelseordföranden Olof Johansson att hon gör ett så bra jobb.Med vadå? Sälja sprit? Han försöker jämnföra hennes jobb med en vanlig direktör vilkensomhelst. Men sanningen är ju den att hon har Sveriges om inte världens lättaste jobb.Hon leder att företag som har MONOPOL och säljer den enda varan som är helt självsäljande.Man gör reklam emot sprit och ändå ökar försäljningen,är det någon som tror att detta beror på Anitra eller på att folk gillar att dricka sprit?Sanningen är att  Olof Johansson skulle kunna byta ut henne mot en tegelsten och försäljningen skulle öka ändå.Föresten så är det ju statens uttryckliga önskan att folk ska supa mindre så igentligen har hon ju misslyckats totalt, eller?

RSS 2.0