Oh Gud!

Landets riksabbedissa Carola har dumpat ännu en frikyrkopastor. Vad är det som gör att ingen pastor duger åt den skönsjungande virvelvinden? Vi frågade hennes helighet och hon svarade såhär.
"Ja e ju Carola va, å då måste man kunna ställa lite krav va. Herren har sagt att jag ska sprida hans evangelium va å då måste ja ha mycke me pastrar att göra va. Men det finns en pastrer som jag har ögonen på va men ja blev ju helt knäckt när ja fick höra att han gifts sej me en annan va, men han brukar ju göra sej av me sina fruar rätt snabbt va och då har ja min chans. Ska bara se till att han låter håret växa sen blir det åka av va. Han kommer ju ut en vacker da va"

Arne i våra hjärtan.

Halvguden Arne Weise säger att han är rädd för att dö. Vi gillar Arne så mycket att vi inte talade  om för honom att han redan varit död i tre år.
läs.

Ja vi elsker.

En norsk sagoprinssesa uppger att hon nu i trettioårsåldern kan tala med både hästar och änglar, tyvärr kan hon fortfarande inte tala med vanliga människor. Hon säger att eftersom hon umgås med kungligheter kan hon antagligen även tala med troll och gnomer. Vi frågade vår egen sagosessa vickan vad hon har för åsikt om detta.

"Vad tycker sessan om att Märtha säger sig kunna prata med hästar och änglar?
"Jag har sett en häst"
"Tror sessan på änglar?
"Den gick på änglen"
"Ni menar ängen?"
"......................................"

"Tycker sessan att det är konstigt att man kan prata med änglar?"
"Jag kan skriva mitt namn själv! Iallafall förnamnet."
"Det är ju jättebra men vad tycker ni om er norska kollega?"
"Iallafall dom första fem bokstäverna"
"Tror sessan på änglar?"
" Ja hästar går ju på dom"

RSS 2.0