Ett fruktansvärt exempel på krisen inom psykvården.

Nu får det vara nog! Hur kan ett land som kallar sig civilicerat behandla sina medborgare på detta sätt? En hel familj där alla är psykiskt sjuka elller är gravt efterblivna lämnas vind för våg att klara sig själva. "det värsta jag sett." säger demonjournalisten Janne J. "Dom här människorna är helt ur stånd att klara sig själva och dom har i princip inte fått någon hjälp av samhället, detta är ett fruktansvärt svek!" Allt uppdagades när pappan i familjen skrev ett brev till myndigheterna som Jossefsson fick tag på. "Ett rop på hjälp, jag fick tårar i ögonen när familjens situation gick upp för mig."



Familjen detta handlar om består av fadern som är gravt efterbliven, lider i perioder av storhetsvansinne och har svåra alkoholproblem. Han har vid flera tillfällen matat sina barn med sparvar som han fångat själv. Modern som är invandrare och kommer från en familj nazister och slavhandlare, lider av tvångstankar som gör att hon hela tiden måste operera sin kropp. Sonen som har ett IQ strax över en morot gör inte så mycket väsen av sig, han samlar växter som han bär hem och är väldigt duktig på banjo. Den äldre systern har lidit svårast av familjens brist på pengar, ett tag åt hon ingenting. Den yngsta systern är den som lidit minst men är mycket förvirrad och har setts i Stockholmstrafiken flera gånger då hon uppträtt på ett mycket ologiskt sätt..

Nu måste dom få hjälp! Dom behöver pengar och det fort. Vi ställer upp och startar här en insamling till denna bortglömda familj. Skicka pengar, frimärken eller drinkbiljetter till:

Brevia 295
114 79 Stockholm
Märk kuvertet "Cral-Gustf"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0