Knark e gott!

Den lille rackaren Fredrick Federley har erkänt att han provat cocain, nu höjs rösterna bland folk med moral". Det är inte OK med cocain", säger Maud Olofsson" som centerpartist kan man möjligtvis röka lite gräs".  "De e baske mej inge sexigt med cocain, kanske om man freebasar" säger Mona Sahlin.
 
En annan sak som skakar riksdagen är att om Federley nu gör ett uttalande om knark så blir han den förste politikern i landets historia som uttalar sig om något som han faktiskt har erfarenhet av. " Det är ett dråpslag mot den svenska modellen" säger talmannen upprört. En annan politiker säger så här "Det är inte det att han knarkat som är olämpligt utan att han svarade ärligt och inte försökte ljuga eller bortförklara, han har helt klart brytit mot god politikersed".

Lär dej mer om knark här.

Eller här.

Kommentarer
Postat av: Rikard

Jag kan inte hjalpa att faktiskt respekta Federley en smula for sitt uttalande. Det kan knappast vara karriarbyggande att snacka om att man dragit linor och rokt hasch, sa det kanns uppfriskande nar en politiker kan ga ut och vara arlig for en gangs skull.

2007-05-11 @ 23:07:36
URL: http://birger.livejournal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0