Nya regeringen klarar inte heller en katastrof!!

Det står nu helt klart att regeringen inte klarat den stora katastrofen som drabbat nationen.Vi är nu inne på tredje dagen och regeringen har inte gjort någonting.Alla ministrar har varit totalt osynliga, inte en ett enda uttalande eller presskonferens.Statsministern väljer tillockmed att lämna riket i dess kanske svåraste stund sen tunneln på Ronnie Hellström i VM 1970.Nu börjar kritiken växa och folkets vrede brinner starkare och starkare.

"Dom gör ju ingenting det är värre än efter tsunamin då höll dom iallafall presskonferens." Säger anonym medarbetare på UD. Musikkritiker Magnus Larsson säger "Vi hade inte räknat med att östländerna skulle göra som vi i norden alltid gjort och rösta på sina grannar. När vi vann så funkade ju det systemet men nu funkar det inte längre och måste göras om så att vi kan vinna igen."

Plastik och schlagergeneralen Björkman säger. "Felet är att vi har för få deltävlingar, vi måste ha minst en tävling om dagen i tre månader." "Sen kan jag arrangera alla finaler i alla andra länder så blir allt bra sen, iallafall för mej."

Den gammle pennalisten Bert säger att "Dä ä lika bra att bara vi ariska svenskar får rösta, träskmänniskorna från öst fattar ju ingenting."

Den tunge skjutjärnsjournalisten Fredrik Virtanen säger "Vi måste straffa dom,dom lät oss rösta på sig och sen vann dom inte det är ett svek mot nationen."

Dom uppgifter som framkom att Ola Salo skulle ha blivit rullad i tjära och fjädrar av besvikna schlagerfanatiker visade sig inte stämma, det var hans vanliga kläder.

Kommentarer
Postat av: Årstadals Jihad

Nasjonalkatastrof att ge folk öht rösträtt i det gamla öst. Se bara hur de beter sig. Kom tillbaka Stalin, allt är förlåtet.

2007-05-17 @ 00:30:55
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11625

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0